teisipäev, 28. aprill 2009

Kevad peas!

Olgu, lepime kokku, et ma täna Merest ja tema värvist, mis muuseas oli ennelõunasel ajal taevaga täpselt ühte, ehk siis piimjat värvi, ei räägi. Ausõna! :) Ja kes tabab mind oma lubaduse rikkumiselt, siis sellel silm välja. Või kuidas pidi see oligi, mis?

Usun, et kõikide inimeste ellu on kevad nüüd täiega kohale jõudnud. Möödunud nädalavahetusel juba esimesed päikesedki võetud ja grillihooaeg avatud. Minul endal on aga kevad täiega pähe löönud ja seal seal suurema pinna enda alla võtnud. Blondide värk, noh...
Esmaspäeval tööle sõites ei saanud arugi, kuidas teekond möödus- päike paistis, konditsioneerist puhus jahedat tuulekest, raadiost tuli mingi tšill muusika ja püüdsin sõidu pealt pilguga tabada päikesepoolsetel teepervedel õitsevaid kevadlilli- mõeldes- nagu iga teinegi aasta, et pean pagaasnikusse viskama mõned madalad jalavarjud, et saaks tee ääres kinni pidada ja kauneid kevadlilli korjata. Kuidas ma seal oma 10 sentimeetriste kontsadega ikka tipin... :)

Aga iga kevad on see tegemata jäänud :) Nii ma seal siis mõtlesin seda ja nii mõndagi teist kevadist mõtet. Ja järsku märkan, et... olen end Saka teeotsast mööda unistanud. Vaatasin veel veendumiseks paremale ja vasakule ning pöörasin otsa ümber. Sõitsin siis tagasi ja avastasin oma suureks meelehärmiks, et ma polnud veel Saka tee otsa jõudnudki!!!
.
Tööle jõudes rääkisin seda halenaljakat lugu ka teistele. Silvi rääkis seepeale, kuidas tema kodus prahti köögiahju viskas, selle asemel, et prügikasti vasata ja Sveta rääkis loo hommikusest bussijuhist, kes KA Saka teeotsast mööda sõitis...

Sveta (pildil Sallet juhendamas), esiistmel istujana, hakkas siis kätega hirmsasti vehkima ja bussijuhi tähelepanu möödasõidule juhtima. Bussijuht tabas asja ära, pidurdas kole äkiliselt, nii et Tarvo, kes veidi tagapool istmel tukkus, lendas täiega vastu eesmist. Aga seegi polnud veel kõik- bussijuht sõitis täiega ka hotelli peatusest mööda, Sveta jälle vehkis kätega ja jalgadega, bussijuht ärkas uuesti üles, pidurdas metsikult ning Tarvo lendas teinegi kord vastu eesmist pinki.

Siin pole teist seletust- kevad!