neljapäev, 16. aprill 2009

Täna algas hooaeg!

Heihooo!!!

Tänast päeva kokku võttes, võib vist julgelt nentida, et kõrghooaja algus pööras Saka Cliffi kaunist väravast sisse :) Üks grupp ja teine grupp. Lisaks veel üks väike seltskond Meretorni kõrgeimal korrusel ajurünnakut pidamas.
.
Lõuna ajal oli restoran niimoodi rahvast täis, et üks kena paar tuli ukse pealt tagasi saata. Pakkusime neile küll varainti, et telligu söök rahulikult ära ja jalutagu veidike mõisapargis- poole tunniga teeme valmis... Kuid nad olid veel kavalamad- lubasid hoopiski homme tagasi tulla. Uurisid järgi, et mis kell oleks hea aeg tulemiseks ja broneerisid selleks ajaks kena kahese laua akna ääres.

Muide, see laud on läbi aegade kõikide meie kahekaupa käivate klientide lemmik olnud. Ja kui klient telefonitsi lauda broneerib ja küsib, et kas see aknaalune laud ikka vaba on, siis pole seal vaja enam täpsustada, et kas see baarileti lähistel olev laud, või... Sest... SEE ON SEE LAUD :)

Täna loosisime ka õnneliku eelmise nädala paketiraha tagasisaaja. Selleks osutus Irma. Igaljuhul Irmale palju õnne meie kõigi poolt!

Eks näe, kes selleks järgmisel nädalal osutub.... ;)
.