teisipäev, 14. aprill 2009

Tänane töömesilane Jana :)

Eile oli selline tegus päev, et köök muudkui vaaritas, teised muudkui degusteerisid ning maitsesid ja mina muudkui pildistasin..., aga ainult peaadministraator Kristiinast (vasakul- pilt ühelt põnevalt stiilipeolt) tundsime puudust. Ta jäi pühapäeval lihtsalt haigeks. Nii et eile tundsime talle kõik kaasa...
.
Kuid tänane päev oli olnud hoopis vaiksem. Kõik põnevad ja argipäevast erinevad tegevused olid otsa saanud ning tagatipuks tabas mind ennast sama saatus mis Kristiinatki- ka mind murdis haigusehoog maha :(
.
Seega oli täna väga suur koormus päevasel administraatoril, kes pidi kõikidele meilidele vastama, broneeringuid tegema ja klientidega tegelema. Eile õhtul veel SMN-is Kristiinaga arutasime, et kes meie 4-st adminnist on homme, st. täna tööl, et parajalt suur koormus on talle langemas. Üsna pea selgus, et see Jana.
.
Jana (paremal- peremessil käteparafini aparaadi taga) on selline supertüdruk, kes oma armsat blondolemist varjab tumedate juuste taha :)) Muidu aga igavesti asjalik ja avatud ning väga hea suhtleja. Suhtleja ka paljudes erinevates keeltes.
.
Kui nüüd päris aus olla, siis ma ei teagi, mis ta emakeel on. Isakeel on küll eesti oma :) Aga jumala vabalt räägib ta nii eesti kui vene keeles. Siis veel inglise keeles ning saksat paneb... ja võite ette kujutada, kui suur oli mu imestus, kui nägin ükskord adminnilaual itaaliakeelset raamatut. Ta paneb ka itaaliat!!! Rohkemaid tema keeleteadmisi ma ei tea. Võib- olla on tal neid veelgi- ja muide, ma ei imestakski :) Ja veel- Jana ja Kristiina on vanad sõbrannad, ühes koolis ja klassis käinud.
.
Nii... ja kuna meil on Wris´is pakkumisel Lõõgastuspakett ja Kaleva Travelis Tervisekapslipakett, siis sadas nii e- kirju, broneeringuid kui ka uurivaid telefonikõnesid uksest ja aknast sisse. Ja ainsaks püüdjaks oli siis Jana. Proovisin hommikul MSN-ist teda tabada- aga mind pandi ootele. MSN-i aknasse ilmus vaid üks sõna: HIGIMULL. Selge, ju siis tööd käed jalad täis. Vahepeal saime ikkagi rääkida ka. Söögipausil, nagu ta mulle deklareeris :)
.
Päris õhtul võtsime aga päevatöö kokku, et kui palju pakettide broneeringuid ta kinnitas ja millistele hinnapäringutele vastas ja mis kõik veel.... Lõpuks kirjutas, et igavesti lahe päev oli! Et talle kohe meeldis. Selle viimase üle oli mul (paremal- pilt aastavahetuspeolt) aga väga hea meel :)))
.
Aga homme kõik see mees tööle! Aitab küll haige olemisest! Homme vaja ju eelmise nädala paketiraha tagasisaaja loosida ;) Soovige meile kerget loosikätt....