teisipäev, 21. aprill 2009

Emotsioonid ja ristsed ;p

Huvitav on see, et iga hommik pakkub järgnevaks päevaks omamoodi emotsiooni. Laeb akud teistmoodi... või siis omamoodi... või siis erinevalt. Aga ilmaski ei jäta laadimata, uskuge mind.
.
Mina avastasin ju Sakal enda jaoks kevade. Kuulun ju kahjuks nende inimeste hulka, kellel on alati külm. Kelle käed ja nina on külmad ning kes magavad sokkidega. Seega ei ole ma kunagi ka armastanud varakevadet. Külm ja tuul ja niiske ja märg. Prrr.... Ei midagi sellist, mis paneks mind õues olema. Kuid siin Sakal avastasin, et linnud laulavad juba veebruari alguses, et pilves ilm on midagi magusat ja rahulikku. Magusat? Küsite :) Ja- jah... midagi kissellist, aeglast ja magusat.
.
Eile hommikul oligi Saka kohal selline pilvine ja aeglane olek. Veidi ka udune. Autost välja tulles kuuled, kuidas tuul mändides mühab ning kuidas kevadlinnud mändides... mühisevad? Ei, ei :))) Linnud ikka sirisevad mändides ja ka mõisapargis. Aga see väike udu meie õues tekitas minus sellise väga isiklikku laadi lapsepõlvenostalgia. Aeg ka justkui voolas.
.
Kikitasin kõrvu- ootasin, et mu kuulmine tabaks kauget kreissae häält... ja mõnda üksikut meeleheitlikku kukeleegut. Siis oleks mu sissehingamisemoment saanud täiuslikuks- transformatsioon mühinal ajas tagasi, oma 30 aastat- otse lapsepõlvekodu õue peale Lille tänavasse. Selliseid emotsoone pakub Saka. Küsite, et kas kõigile pakub. Arvan, et pigem jah. Tuleb lasta heal energial enda juurde tulla... Ja olla ise hea ning vaba. Aval ja heatahtlik....
.
Ja akud said laetud :) Selleks päevaks kindlasti!
MENÜÜRISTSED:
Selle nädalavahetuse kliendid said siis esimestena meie uue menüü osalisteks :) Ja tagaside on ääretult hea olnud. Ja kui arvetsada veel seda, et pakkumisel olid praegu ju vaid eel- ja järelroad... Asja tuum ja tipp: supid ning praed pole veel meie külalisteni jõudnud.... Nämma...
Aga juba homsest on KÕIK olemas :) Suur töö on ära tehtud ja nüüd jääme kliente ootama, keda üllatame veel ka 20% -lise allahindlusega. Seda siis aprilli lõpuni.
.
Sai ka selgeks meie eelmise nädala paketiraha tagasivõitja- selleks osutus Pille Ruusalu :) Palju õnne jällegi!!!
.