
.
Ülejäänud töötajatele on need päevad olnud ka suhteliselt elevad- kõik, mida kokad teevad, tuleb ju esialgu küll degusteerida ja siis seejärel ka ära süüa :) Põhiroad jõuavad aga omadega järgi paari nädala pärast. Igal juhul, nagu juba ka mainitu

Meie peakokk Riho ja osaliselt ka vanemkokk Margus, kes kogusid kõvasti kuulsust 24. veebruaril 2009 Jõhvi Kontserdimajas toimunud presidendi vastuvõtul suupistete valmistamis
el, on nõu pidanud ja mõtteid mõlgutanud uue menüü kallal juba mitu aega. Riho võttis kaks nädalat aega, et koondatud mõtted kokku koguda ja kõik meeles mõlkunu paberile panna. Nüüd oleme saanud maitsta tema mõtteid- ja teate, väga hea on... jälle :)

See kollane paremal taldrikus on mereandidega supp. Ja see punane vasakul kitsejuustusalat seesamiseemnetega. Kõige viimasel pildil aga jäätisevalik uutmoodi. Kinnitan, et kõik on jälle väga maitsev ja ka silmale kaunis vaadata.

.
Nüüd jääme aga põhiroogade ootele. Ahjaa, andke aga kõigile teada, et uue menüü sissetöötamisperioodi, so. siis terve aprillikuu, on uued road 20% soodsamad. Just- just! Õigesti lugesite :))))
Nüüd jääme aga põhiroogade ootele. Ahjaa, andke aga kõigile teada, et uue menüü sissetöötamisperioodi, so. siis terve aprillikuu, on uued road 20% soodsamad. Just- just! Õigesti lugesite :))))