esmaspäev, 13. aprill 2009

Homsest juba uued eelroad ja desserdid :p

Hallo, hallo... Kõik need, kes veel ei tea (tegelt eriti veel keegi ei tea), et terve nädalavahetuse ja ka tänase päeva on meie köögitiim õppinud uusi roogi tegema. Esimeses järjekorras siis eelroad ja desserdid ;p
.
Ülejäänud töötajatele on need päevad olnud ka suhteliselt elevad- kõik, mida kokad teevad, tuleb ju esialgu küll degusteerida ja siis seejärel ka ära süüa :) Põhiroad jõuavad aga omadega järgi paari nädala pärast. Igal juhul, nagu juba ka mainitud, oli põnevust palju.
.
Meie peakokk Riho ja osaliselt ka vanemkokk Margus, kes kogusid kõvasti kuulsust 24. veebruaril 2009 Jõhvi Kontserdimajas toimunud presidendi vastuvõtul suupistete valmistamisel, on nõu pidanud ja mõtteid mõlgutanud uue menüü kallal juba mitu aega. Riho võttis kaks nädalat aega, et koondatud mõtted kokku koguda ja kõik meeles mõlkunu paberile panna. Nüüd oleme saanud maitsta tema mõtteid- ja teate, väga hea on... jälle :)

See kollane paremal taldrikus on mereandidega supp. Ja see punane vasakul kitsejuustusalat seesamiseemnetega. Kõige viimasel pildil aga jäätisevalik uutmoodi. Kinnitan, et kõik on jälle väga maitsev ja ka silmale kaunis vaadata.
.
Nüüd jääme aga põhiroogade ootele. Ahjaa, andke aga kõigile teada, et uue menüü sissetöötamisperioodi, so. siis terve aprillikuu, on uued road 20% soodsamad. Just- just! Õigesti lugesite :))))