kolmapäev, 6. mai 2009

Kergitan saladuskatet- ärge kellelegi edasi rääkige ;)

Eelmise nädala kolmapäeval leidis aset üks tore kohtumine. Te võite ette kujutada, kuidas kibelesin seda tookord rääkima, aga polnud kindel, kas kohtumisel arutatu saab ka teoks... Tänaseks on aga selge, et saab küll :))) Juhuuu.....!!
.
Et millest ma siin patran.... Jah, ma jõuan veel saladuskatet kergitada... ;) Kõrvalepõikeks niipalju, et parasjagu tuleb telekast taustaks bingoloto, kus Bingo Pille ja Koit Toome pilte ära arvavad- jube lahe oleks, kui saaksin teile ka siia üles panna sellise peitepildi ning järjest avaksin ükskuid kaadreid. Algul loomulikult serva pealt ja siis lõpuks kulmu kohalt- et võimalikult venitada pildile peidetud isiku avalikuks tegemisega :) Ja mul endal on praegu ka nii põnev, et muigan siin niimoodi, et põsed juba krampis :)))

No proovige vähemalt arvata, pa-luun... Õige! Esimese korraga- loomulikult on pildil Roman Baskin! Ja see lubab head. Garanteeritult soliidset ja naljakat.... suveetendust! Või paari.
.
Võtke nüüd kõik kalendrid ette ja marker kätte. Avage juulikuu. Esimene ring tuleb ümber tõmmata 22-le kuupäevale. Siis saab meie Suvelaval etenduma "Täiskuu 2".
.
Lavapealne tegevus saab toimuma ühes kenas, aga peaosalistele täiesti tundmatus hotellis (mida iseenesest meie hotell küll pole :) ja kus peategelasel oli lootus hõrgutavale armumängule. Saatus viib peategelase hoopiski omaenda suguseltsi kokkutulekule ja et seal kistakse ta olukordadesse, mis on palju keerulisemad kui tavaline elumees taluda suudab. Eriti veel kui sumedal suveõhtul ripub taevas täiskuu...
.
Veel üks pilt kalendrile ja te näete, et täpselt 22. juulil ON taevas täiskuu.... Tõotab tulla väga põnev ja müstiline. Vahest isegi veidi õudne? Mis te arvate?
.
Siinkohal soovitan süljega niisutada nii oma sõrme, mis kalendrilehte keerab kui ka markerit- augustikuusse tuleb lihtsalt 2 (loe: kaks) ringi tõmmata- 14. ja 15. augusti peale. Ilusad hoolikad ümmargused ringid...

Sest meie Päikeseterassil tuleb kahel järjestikusel päeval mängimisele intelligentne komöödia armukolmnurka sattunud inimestest- "Intiimsed Tehingud". Armukolmnurk, mis mitte kunagi ei lase kellelgi rahus olla ja mis kõrvaltvaataja jaoks on alati piisavalt naljakas ja pisut ka kurb - nagu elu ise. Kooli aednikule oli direktoriproua alati ahvatlev tundunud ja ühel päeval otsustas ta oma õnne proovida. Muidugi polnud tal aimugi, kui kaugele võivad asjad areneda.

Küll mul ON hea meel.... ;)