pühapäev, 24. mai 2009

Kaamerad ja mikrofonid...

Eile, laupäeval, oli kole ilm... Vihma muudkui sadas, temperatuur oli 10 kraadi juures ja kjõigele lisaks puhus vilu tuul ka veel... Kartsin jubedasti, et see kole ilm laieneb ka tänasele päevale. Mis ma seda kartisn, küsite teie... :)

Aga selle pärast, et täna pidime filmima saate "Puhka Eestis" Ida- Virumaa saate. Etteruttavalt olgu öeldud, et saade on TV3-s reedel, 5. juunil ja kordab vist pühapäeval 07. juunil.
.
Varahommikul tegin momendiks silma lahti tahtes näha, mis tsüklonid meil akna taga valitsevad- väga rõõmustav oli see, et igaljuhul kella 6 ajal päike paistis :) See üürike ja samas väga rahustav info läbi poolavatud silmalau lasi mul naeratusega oma sügavat pühapäevahommikust und jätkata... Mõlema käe sõrmed õnnetoovalt ristis...
Ka kell 10 oli ilm ilus. Kell 11 viskas pilvest paar piiska. Ja kell 12 oli jälle päike väljas :)))
Kell 16:00 paistis ikka veel päike ja mootorimürina saatel sõitis Sepo Seeman oma automaatkäigukastiga Honda mootorrattaga meile hoovi. Tema järel oli kohal ka kogu võttegrupp.

Esimese hooga suundusime kaamerate ja mikrofonidega tenniseväljaku poole. Külla oli ka tulnud hobitennisist Roman Baskin, kes oli Sepole ühe seti lubanud. Toimus paarismäng, kus vastasteks olid kohaliku tenniseklubi liikmed. Tenniseklubi omad olid veidikene kõvemad, aga õige tsipa... ja meie omadel tuli alla vanduda. Lõppkokkuvõttes võitis jällegi sõprus :)))

Kuna meie tenniseväljak on väge moderne ja vastab kõikidele standarditele, siis patt oleks seda infot teistega jagamata jätta. Seega leppisid härrased Baskin, Seeman ja Kaasik kokku, et 05. septembril toimub meie hoovi peal Kultuuritennis Saka Cup 2009. Kaamera ees sai ka see välja öeldud ning käedki löödud :)

Igaljuhul väga põnev. Kõik on põnev. Meie suvi tuleb põnev ja põnevust jätkub veel sügisessegi...
.

Kommentaare ei ole: