kolmapäev, 22. juuli 2009

"Täiskuu 2"

Kui nüüd alustada päris- päris algusest, siis hommikul paistis ilus päike... Kui jätkata kusagilt keskpaigast, siis ka lõuna ajal paistis päike.- veel kenam... Ning kui lõpetada seal, kus oli kohe- kohe algamas meie esimene suveetendus, siis.... paistis ikka veel päike... :)


Rahvast oli kokku kogunenud palju- parkimisplats ei mahutanud enam autosid ära :) Ja inimesi ning autosid tuli muudkui juurde ja juurde... Ning samal ajal pilved taevas tõmbusid muudkui kokkupoole ja kokkupoole... :)

Kell seitse, kui näitemäng hakkas, saime pihta peene uduseenevihmaga, mida meie suureks õnneks jätkus vaid kuni kümneks minutiks.

"Kui Norman Dewers laupäeva pärastlõunal postkontori taha oma naiseõega kohtuma läks, ei teadnud ta veel, milline nädalavahetus teda ees ootab. Ta ei võinud arvatagi, et hõrgutava armumängu asemel ühes tundmatus hotellis, viib saatus ta hoopiski omaenda suguseltsi kokkutulekule ja et seal kistakse ta olukordadesse, mis on palju keerulisemad kui tavaline elumees taluda suudab. Eriti veel kui sumedal suveõhtul ripub taevas täiskuu..."

Nüüdseks oleme koos näitlejate ja peatlvaatajatega õnnelikult ja naerulsui selja taha jätnud meie esimese suveetenduse :) Eesti inimesele nii tuttav Nipernaadi lugu, aga ainult inglise huumori kastmes... :)))

Jällegi võib kujutletaval (vanaaegsel) arvelaual uue nupu esimese kõrvale kõva laksuga lüüa- meie teine tõsine kultuuritoiming on kenasti teoks saanud ning kordaläinuks tunnistatud! Issand, kui hea tunne :)))

Kujutan aga ette nende inimeste naudingut, kes ei pidanud paljuks lasta tervet õhtut endi eest sisustada lasta ja olid läbi Estraveli tellinud meie poolt kokku pandud paketi, mis lubas öömajale jääjatel peale etenduse lõppu nautida küünlavalgel pidulikku ühissöömaaega :)

Nii sünnivadki meie klientide kaunid mälestused...


Kommentaare ei ole: