teisipäev, 14. juuli 2009

"Filmimees" väliköögiga meie Päikeseterrassil :)

Tere, tere... kõik see pere!

Praegu on väga põnev... Filmimehe võttetiim sätib välikööki üles. Kohe- kohe hakkab nii mitmegi saate ülesvõtmine.
Praegu polegi rohkem aega... pean lippama......... :))

Millega siis tegu? Nagu te kõik juba teate, on igal laupäeval olnud TV3 eetris hommikuti kella 10 ajal kokasaade "Heimari köök", kus koos vaatajaga valmistatakse maitsvaid roogi.

Suviseks ajaks on Filmimees oma saateformaati veidi muutnud ning stuudioseinte vahelt värskesse õhku ja vabasse loodusesse tulnud. Meie mõisas võetakse üles neli järjestikust saadet. Siinkohal kergitan natuke saladuseloori ning annan teada, et teleka ees tasub olla juba sel laupäeval.

Esimeses saates- 18. juulil siis mina ja Roman Baskin rääkimas suveürituste kavast, Baskini näitemängudest Täiskuu 2 ja Intiimsed Toimingud, rääkisime ka, et kui suured kokad me ise oleme. Ja loomulikult ei saanud me mainimata jätta, et keda kõik me meie hotelli ja kultuuriettevõtmistele ootame. Et keda? Kõiki, noh!

Ootame autoga ja bussiga, ootame mootorratta ja karavaniautoga. Oodatud on jalgratturid ja lausa seljakotiga matkajad- meil on ju igaühele anda majutust ning tegevust. Majutust on igale rahakotile, tegevust suurele ja väikesele. Laisale ja tegusale suvitajale :)))
Teises, ehk 25. juuli saates meie peakokk ja mõisaomanik. Teemaks tuleb kõik, mis puudutab meie suurepärast ja imemaitsvat menüüd. Küsitakse Marguse käest ka kogemuse kohta, mille ta sai Vabariigi Presidendi vastuvõtu suupistete valmistamisest. Hr Kaasik räägib mõisa väärikast ajaloost ja mõisast endast.

Kolmanda ja neljanda saate külalisteks, mis eetris siis vastavalt 01. ja 08. augustil, on inimesed, kes on kuidagipidi seotud meie piirkonnaga... :)
.

Kommentaare ei ole: