teisipäev, 17. august 2010

Meie inimesed :)

Täna käidi mulle titevarbaid näitamas. Tegelikult eks näidati ikka teistele ka, kuid teised nägid juba teist korda- mind polnud esimesel korral "kodus". Sirli küsis eile läbi Facebooki, et kas olen ikka täna tööl ja hommikul vara helistas veel üle ka, et nemad nüüd kolmekesi tulevad. Tulidki!

Sirli ja Margus on meie kokad, kes kohtusidki tööpostil. Koos ühes vahetuses nad müttasid ja nüüd on kena roosa tulemus käes- Hannaliisa :) Sirli on nüüd meilt lapsehoolduspuhkusel ja 30. augustil on ka Margusel viimane tööpäev- siis suundub ta uuele väljakutsele! Soovime omalt poolt kõikidele asjaosalistele õnne ja edu ja tunneme headmeelt, kui inimestel hästi läheb.

Margust hakkab asendama vahva paar Nastjasid :) Koos nad meile suve algul praktikale tulid ja õppisid usinasti menüü selgeks. Suvega on neist saanud väga tublid kokad. See aasta kulub neid paralleelselt kokkamisele meie köögis ning Kutseõppekeskuses III kursust lõpetades. Tööleping meiega on neil aga juba taskus!

Kahjuks alati, kui suvi saab läbi, on meil ka teisi lahkujaid- need on meie head abilised, kes suveks on kooli kõrvalt tulnud kõrghooajal appi ja sügise saabudes ülikoole mööda laiali lähevad. Nii samuti ka Kirti ja Liina. Kirti veetis oma põneva suve vastuvõtus ja läheb õpib nüüd edasi algklasside õpetajaks.

Liina oli meil spaateenindaja ja on nii tubli tüdruk, et õpib korraga kahes kõrgkoolis ja temast saab kas muusikust jurist või siis juristist muusik. Igaljuhul ootame neid järgmistel suvedel meile uuesti appi! Tuult tiibadesse!
.

2 kommentaari:

Kirti ütles ...

Minu viimase tööpäeva lõpuni on nüüd jäänud ainult tund ja.. ja mida lähemale vahetuse lõpp tuleb, seda kurvemaks teeb mind mõte, et ma ei näegi seda suurt ja kirjut peret enam iga päev! Kui te inimesed vaid teaksite, kui tore siin on! Ma jään Teid kõiki igatsema ja tulen kindlasti siia tagasi :) kui mitte tööle, siis külla kindlasti! Nii kergelt te enam minust lahti ei saa ;)

AITÄH teile kõigile põneva ja päikselise suve eest Saka Cliff Hotellis!

Ärge unustage naeratada, see teeb ka teiste päeva ilusaks ;)

Siiralt Teie,
Kirti
õpilane-administaator :)

Terje ütles ...

Kulla Kirtikene!

Suur tänu heade sõnade eest :)
Tunded ja mõtted on meil vastastikused. Usun, et minuga ühineb kogu me meeskond- Sa oled üks tore ja sõbralik tüdruk, kes jõuab kindlapeale elus kaugele (vundament Sakalt saadud ju ;)), nii et soovime Sulle ainult head!

Ootame Sind avasüli järgmiselgi suvel meile appi!

Terje :)