esmaspäev, 30. august 2010

Pihlakad on punased...

Ma ei oska öelda, kas nad läksid nüüd tõepoolest selle nädalavahetusega punaseks või kimasin ma tohutu pideva kiirustamise tõttu neist senimaani "tühjalt" mööda. Aga täna olid nad punased- see on fakt. Ja mitte ka ainus- teeäärsed elektriliinid olid ühes kohas nii paksult linde täis, et üks kõige otsmine paistis lausa ühe jala peal seisvat- vot nii palju oli neid kogunenud lõunareisi infotundi :)

Et selliseid fakte korjasin mina siis täna hommikul tee äärest. Paraku ei räägi need kõnekad faktid aga mitte millestki muust, kui peaaegu et kohal olevast sügisest. Kui loodus on enda jaoks valinud sügise sünnipäevaks pööripäeva 23. septembril (ja sellel aastal siis kella 03:09 ajal varahommikul- kliki siia), siis suurema osa inimeste jaoks algab sügis ikkagi just 1. septembril. Parvedesse kogunemise ajal. Linnud kogunevad ja koolilapsed ka!

Soovime kõikidele turvalist kooliteed ja teadmisteaasta meeleolukat algust! Meie restoran võtab pidupäeva puhul laudade eelbroneerimisi vastu- kasutage juhust "parvekogunemise" päevale pidulikkust juurde anda!
.

Kommentaare ei ole: