laupäev, 31. oktoober 2009

Tudish- Piip

Lõpuks on meil kõik Tudish- Piip paketid arvutis :) Teate küll- need Rimi "hulludel päevadel" müüdud spaa- paketid. Poole detsembrini on meie nädalavahetused suhteliselt kinni broneeritud. Reeded ja pühapäevad peidavad endas veel pisut ruumi, kuid laupäevadeks saab vast majutust, kuid spaa- aegade saamine lähikuudeks sõltub kaugele etteplaneerimisest ja varakult broneerimisest :)

Tahate teada, et kuidas me sinna kampaaniasse üldse saime? Täpsemalt võib muidugi Estravel kommenteerida, kuid arvan, et oleme viie ja poole tegutsemisaasta jooksul pakkunud klientidele nii head toodet/ teenust kui ka mõistlikku hinna ja kvaliteedi suhet. See, et Estravel meile selle pakkumise tegi, näitab, et meie tase on piisavalt kõrge suunamaks meie juurde oma suhteliselt nõudlikke ja teadlikke kliente. Pakun, et see on usaldus... :)

Oleme koostöös Estraveliga ju varasemaltki teinud nii mitmeidki huvitavaid Kuldkaardi pakkumisi ja ju siis on kliendid meie poolt pakutavaga väga rahule jäänud. Eks see on ka üks suur põhjus. Meile on see muidugi kompliment ja suur motivaator samal kursil jätkata :)) Soovige edu meile!
.

Kommentaare ei ole: