neljapäev, 18. märts 2010

TARTU SUVI 2010

Armas rahvas! Nii ongi, olen pragu Tartus- ühes väga armsas majutusasutuses nimega Hansahotell. Seljataga on kiire boksi ülespanek messihallis ja arhailine õhtusöök Hansatalli restoranis. Vaata hotelli kohta siit!

Kaks nädalat tagasi ärkas mus mõte, mis ei andnud mitte kuidagi rahu- peame ikka Tartu messile minema, peame ikka Tartu messile minema... Nii ta keerles mul peas, kuni võtsin http://www.tartunaitused.ee/ lahti ja helistasin uurimaks, kas ikka vaba kohta oleks veel ühele eksponendile- et meile siis :) OLI!
.
Polnud veel lauatelefonil toru hargile pannud, kui teine käsi valis juba mobiilil numbreid, et teisigi idavirukaid punti kutsuda. Nüüd siis ongi nii, et kõik meie tegevad mõisad: Kalvi, meie ja Mäetaguse, on pundis. Siis kaks piirkonna põhilisemat muuseumi- Narva Muuseum koos Kohtla- Nõmme Kaevandusparkmuuseum. Ja ei saa me siin enam mitte kuidagi läbi Jõhvi Kontserdimata! Nemad ka!! :)) Samuti liitusid Kauksi Puhkemajad. Selline paras punt, et kajastada tervet Ida- Virut!
.
Kaasas eelmiselt kahelt Tourestilt tuttavad teemapõhised bännerid, konksvoldikud, sellel aastal uue asjana pildistamise roll- on ja kaelas viimaselt Tourestilt tuttavad kollased sallid :)
.
Tulge siis meid kaema! Niikuinii te polegi ammu Tartus käinud, nüüd oleks paras aeg tulla ja messiltki läbi põigata. Kõrvalhallis on ju Motoexotika- palju karvaseid ja nahkariietunud mehi ning väga napis riides tütarlapsi!

Panen siis homme pilte ka!


Kommentaare ei ole: