reede, 26. märts 2010

Lõõgastuspakett + õnneloosimine :)

Hei, hallo, hallo... niimoodi on lood... Meil jälle igakevadine õnneloos käimas. Planeeri aga üks ilus nädalalõpp kusagil kaunis eestimaa spaas, vaata järgi, mis kusagil pakutakse ja mis komm veel asjaga kaasas käib, ning hakakegi siis kohe autorattaid sinnasuunas sättima.

Meie suunas on sellel korral kasulik neid sättida seetõttu, et meil kena hulk soodushinnaga pakette saadaval www.saka.ee Kõige soodsam on Lõõgastuspakett- 300 krooni inimese kohta, sisaldades majutuse, hommikusöögi, basseiniala koos saunaga ja lõõgastustoas massaažitugitooli seansi. Küll on tore, eks ole. Peaaegu mitte millegi eest kohe kamaluga :)

Ja see ei ole veel kõik! Igal nädalavahetusel loosime kõikide paketiostjate vahel välja 1 romantikapaketi! He- hee... Kuidas tundub? Vot see on komm!

Siinkohal, et selle kommi tõenäosust hinnata, tuleks appi võtta tõenäosusteooria. Saka Cliffi tõenäosusteooria ei ole nii keeruline. Ühe päeva kohta oleks Saka tõenäolisus aga selline: meil on 33 tuba, võttes aluseks, et 80% inimestest käib puhkamas paarikaupa, siis seega saab meil majja mahtuda 33 paketti. Kui palju pakkuda maja täituvuseks? 100%, 80% või 60%? Pakume sinna 70% kanti, siis on majas umbes 23 paketti, millest 80% on paarikaupa, ehk 11,5 juhul jääb see võit peresse :))) Nädalavahetuse kohta oleks see laias laastus korda 2, sest 1 laupäev = 0,5 reede + 0,5 pühapäevaga. Ma usun, et see on küllalt hea võiduvõimalus.

Meie telefoniliinid on avatud!

Kommentaare ei ole: