kolmapäev, 10. veebruar 2010

Kohtume Tourestil 2010!


Hei kõik rahutud hinged, kes reede lähenedes tunnevad kihku kuhugi spaasse suunduda ja need, eks talve saabudes hakkavad järjest hoogsamalt sirvima kõikvõimalikke puhkusereiside katalooge, kas teate, et selle talve kõige viimasemad ja paremad pakkumised on kõik koondunud Pirita Messikatuse all 12.- 14. veebruarini!

Kõik peavad tulema! Saadan teile ka MESSIKUTSE! Kliki lingile ja prindi välja, just nii palju kui vaja!

Kindlasti tasub tulla külastama IDA- VIRUMAA boksi, mis on siseturismihalli kõige lõpus, just seal kus nii paremalt kui vasakult poolt tulijad kokku saavad! Meie boksis on peale suurepäraselt soodsate ja soodsalt suurepäraste pakkumiste lisaks palju huvitavaid tegevusi- liiva peale joonistamine, sirmi taga pildistamine, Ida- Virumaa kaardi postitamine- postkast on ka kohal!

Samuti võimalus ka oma enda postkaart joonistada. Palju erinevaid mänge- memory, sõnamäng- kus kohanimes on tähed sassi aetud. Ole mees ja pane õige kohanimi kokku... Igaljuhul varuge aega, sest meie boksist niisama minema ei saa...

Kui te pole tähele pannnud, siis Facebook´is on loodud Ida- Virumaa Sõprade kommuun! Lühikese ajaga on kommuuniga liitunud juba üle 600 fänni! Kas Saina oled juba Ida- Virumaa fän? Ma julgen arvata, et oled juhtunud juba meie blogi siinkohal lugema, siis võid julgelt ka end Ida- Viru fännide kirja panna :)

Mina olen kohal reedel ja laupäeval ning Kristiina reedel ja pühapäeval! Kohtumiseni messil!

Kommentaare ei ole: