kolmapäev, 2. detsember 2009

Mis kõik vahepeal on juhtunud...

Jah, ma olen süüdi... Ligi kuu aega pole ühtegi sissekannet.... Kole lugu tõepoolest. Loodan, et te ei loobunud meie blogisse aegajalt sisse kiikamast ja ei vabastanud seda veebiaadressi oma "favoritside" alt.

Teate ju küll- nende loominguliste inimestega on ju jumala raske. Kui on kiirem ja kurnavam periood, siis ei tule see vaim mitte kuidagi peale. Tee mis tahad. Olen juba paar nädalat fotoaparaadiga ringi käinud, et mõni vahva teema "purki" püüda, kuid, mis seal salata, fotokas on kotti jäänudki... Mitte, et kirjutamist väärivaid seiku poleks olnud, oh ei- neid on küll.

• Kas või see, et maailmarändur Eva on Ameerikast tagasi.
• Ja meil on spaas ka uus töötaja- Kristi. Peangi kodukal ära parandama. He-hee... Saan nüüd sinna kirjutada ühe nime, sest meil on spaa tööl kaks Kristit :)

• Või see, et meil on ilusti hoo sisse saanud spaa- kabinet: maniküür, pediküür, depilatsioon, kulmud, ripsmed, värvimine, koolutamine, kunstripsmete lisamine ja kõik muu, mis sinna juurde kuulub :) Teenust pakub Terje Osijärv- väga naiselik, õrn ja hea käega spetsialist. (Nagu mõistate, on meil jälle kaks Terjet majas :))

• Vähe sellest, et meil on majas mitmeid inimesi, kellel on sünnipäevad ühel päeval, korduvad ka nimed... Minul ja Svetlanal on 10. juunil, Kristiinal ja hommikusöögi Merikesel on 16. juunil ning Tarvol ja Janal on 4. novembril sünnipäev.
Kristisid on meie majas olnud juba 4, Terjesid 3, Tatjanasid ka 3, Janasid 2, ja Kristasid ka 2 :) Kui ma nüüd kedagi ära unustasin, siis andke mulle andeks ja tuletatagu meelde! :)

• Või siis see uudis, et meie Margit, Eva (alles tulija kohe jälle läks) ja Janne käisid Egiptuses puhkusel- esimesed kaks 14 päeva!!! Tagasitulles olid nad nii pruunid ja... puhand... Vastik, vastik, vastik :)) Ma tahan ka kohe hirmsasti puhkusele- lausa kuu aega järjest!

• Siis veel see, et meie parkla on saanud uue katte, mis enam kuiva ilmaga ei tolma ja vihmasega ei määri :) Uus kiviga kaetud tee viib ka Meretorni, nii et seminarirahvas saab ka kuiva jalaga kohale :)

• Siis oli Marilaat Helsinkis- kus Kristiina ja Silvi käisid. Ja kus nad oma keeled soome puhumisega ära nikastasid. Kusjuures nad on ka ainsad meie maja inimesed, kes soome keelt räägivad.
Kristiinal suhtles seal täitsa vabalt, üks hetk oli ta näppupidi ühe küsimise peale soomlasega koos Ida- Virumaa kaardis mööda teid vedamas, kui talle see somm kuidagi "kahtlane" tundus. Üle õla moka otsast küsis siis meie omade käest, et: "Kas te näete sedasama, mis minagi näen?" Vastuseks sai innukad peanoogutused. Oligi Tarja Halonen temaga koos kaarti uurimas ja näpuga jälge vedamas :) Lahe, onju!

• Siis 11. detsembril toimub meil väga vahva kultuuritoiming SÄSI- Lauri Saatpalu ja Peeter Rebane esinevad oma ligi kahetunnise muusikalise kohtumisega meie majale ja rahvale. Tõotab väga mõnus- mõnus tulla... :)

Kui pärastpoole tuleb midagi veel meelde, siis kriban siia juurde ;)

See, et täna lõpuks sulepea kätte võtsin, sellel on tegelikult kolm põhjust:
1) Tarvo tuli täna mu tuppa ja küsis, et miks ma pole blogisse midagi kirjutanud... No nii samamoodi ma talle ka põhjendasin. (Muide, ta tuli end jälle järjekorda panema. Kes blogi algusest peale lugenud, see teab, mis järjekorda... Hi- hiii...)

2) Sain ka kirja ühelt kenalt inimeselt, kellega me tänu just sellele samale blogile tuttavaks saime. Me küll ei tea teineteist, aga minu puhul ta poole tohutu sümpaatia- tervitan Sind, Signe, siinkohal :)

Selline lugu. Aga ma luban, et enam nii suuri vahesid sisse ei jäta. Jõuluajal on palju millest kirjutada, uue aasta alguses tahan hirmsasti puhkust võtta- puhanuna tuleb vaim lihtsamini peale- teate ju küll... ;)

PS. Vaatasin, et seekordne kirjutis jäi teenimatult vähese illustreeriva materjaliga. Otsin siia juurde mõned pildid, et liiga igav poleks lugeda ;)
See pilt, millega ma aastavahetusepaketile emotsiooni andsin ja mille ka siia nüüd lisan, on eelmise aasta jõuludest, kus sõprade ja lastega Hiiumaal jõulu pidasime... Tervtused siinkohal ka Roose Linnamaja rahvale :)

1 kommentaar:

Signessa ütles ...

No ma ei tea, kohe kisub saka.ee lehele. Otsest vajadust juskui ei olnudki aga no jumal tänatud... leidsin Säsi! Super, Saatpalu on lihtsalt nii-nii-nii... no ei olegi sõnu.
Ehee. ..sissekande lõpus leidsin veel midagi... tänud Terje:) Ja lohutuseks võin öeldA, et ega tõesti, ega nende kunsti inimeste elu kerge ole:) Aga et mind paremini tunneksid saadan Sulle õige pea ühe pildi. Lugejatele õrrituseks võin öelda, et Terjel saab lõbus olema:) Päikest põue!