reede, 31. detsember 2010

2010 :)

Selle ilusa numbriga aasta on nüüd läbi... Kuidagi kahju on. Oli külm talv ja kuum suvi. Vahepeale nagu ei mahtunudki ei kevadet, ei sügist. See- eest mahtus peale hotellipidamise hulga tegemisi ja toimetamisi, kontserte, pidusid ja spordivõistlusi.

Sirvisin just vanu postitusi ja kirjutasin neist kuude kaupa välja märksõnad...

1. Jaanuar – talvemuinasjutt ja bobisõit
2. Veebruar-Saka Cliff Facebookis ja Tourestis
3. Märts- Tartu Suves ja Hea Teeniduse kuu
4. Aprill- Subootnik Ja Kivisilla juga täies ilus
5. Mai- uued kaunid pluusid ja pomm Kivisilla joal
6. Juuni- Rat Race, Virumaa Laulupidu ja Petangiturniir
7 Juuli-7 linna muusika avaüritus, meeskonnakoolitus
8. August- Seitse Häält ja IV Öökino
9. Sept- Hinda ei tõsta ja mõisast piilupildid.
10. Okt- Eesti Naisele midagi head
11. Nov- Mõisa avamine ja Blogiv Saka sai märgitud
12. Dets- Koit, Rondellus ja Supernova!Selline aasta siis...

Täpselt 24 tunni pärast tuleb uus! 2011. aasta. Kui oskaks praegu ette ennustada, mida ta toob! Hirmsasti tahaks kergitada kalevit ja piiluda tulevikumaale. Tahaks rohkem, kui kunagi varem... Kas kõik läheb hästi? Kas tulevad paremad ajad? Kas suvi saab sama kuumja talv sama külm? Kas kõik jäävad terveks? Kes tuleb, kes läheb, kes jääb? Mis juhtub?

Homme, st. kuupäeva järgi juba täna- 31. detsembril kell 19:00, on meil aastavahetuspidu Supernovaga. Pidu on välja müüdud. Tahtjaid oleks rohkemgi olnud, kui oleks laudu rohkem mahtunud- tantsuplatsiks vaja ju ka ruumi ning bändis on ka ju 5 liiget :) Aga 67 külalist on väga paras ports. Ports selleks, et tekiks lahe sünergia.

Mulle endale on see kuues aastavahetus Sakal. Iga aasta on kordunud see, et meie külalistest saab selleks üheks ööks justkui üks suur sõbralik pere. Omavahel sotsialiseerutakse- ei jääda võõristavaiks. Keskööl soovitakse vastatikku uue aasta uusimaid ja paremaid soove ning siis kõik koos uue hooga jälle tantsima.

Mäletan üle- eelmise aasta pidu, kus pidulised vihtusid niimoodi tantsu, et kingad lendasid suure kaarega jalast- kõik olid sukis, sokis. Korstnajala ja seinte ääred olid jalanõusid täis. See oli see masusaabumise 2008. aasta. Kui novembri teisel poolel eelnevalt kogunenud täismajast hakati tasapisi broneeringuid tühistama. Me vaatasime õudusega toimuvat, polnud midagi teha. Tagasivaadates tundub, et alles jäid need 30 kõige vingemat :))

Ma mäletan, et samal aastal oli meil ka 3 külalist Peterburist. Nad saabusid hilja- ei saanud piirilt õigeaegselt üle. Aga kella 10-ks õhtul jõudsid nad kenasti kogu seltskonnaga ühineda. Ah- jaa, Antti Kammiste ja Meelis Punder olid siis meil muusikat tegemas- sai neile enne räägitud, et meil tulemas ka mõned vene turistid- ning kell 11 eesti aja järgi soovisid bändimehed neile "S novõm godom!" Ma ei liialda, kui kirjutan siin, et see perekond oli pisarateni liigutatud ja tänulik meie tähelepanust. Meil kõigil oli nende pärast väga hea meel jaloomulikult ka enda üle :)

Sellised lood siis minevikust. Milliseks kujuneb homne pidu? Milliseks kujuneb järgnev aasta? Seda teame siis, kui mõlemad on selja taga...

Head Bloggerisõbrad, kaunist vana aasta lõppu!

Kommentaare ei ole: