laupäev, 15. mai 2010

Avalikkus tahab teada TÕDE- siin ta on!

Nagu üle Eesti on juba aastaid (kes neid oskaks siinkohal kokku lugeda- peale Urmas Kõivu ei tea seda vist paugupealt mitte keegi) toimunud Hea Teeninduse kampaania. Asi, mis kindel on see, et meie oleme sellest osa võtnud, ei rohkem ei vähem, kui kolmel viimasel aastal.

Siin mõni aeg tagasi sai ka selgeks, kes sellele aastal meie kõige parem teenindaja on. Selleks osutus Margit :) Jah, meie restorani raudvara! Tänase seisuga kõige kauem töötanud teenindaja üldse.

Muide, olen iga aasta mõelnud mõtet, et tegelikult on see teenindajatele suunatud kampaania natuke ebaõiglane teise töötajaskonna peale. Kuid selle kampaania formaat on selline. Seega peaksime ise oma majas korraldama ka nö. tööliste kampaania... seda mõtet peaks veel arutama. Kellel häid ideid, andku teada ;)

Auhinna üleandmisest sai kõigile üllatus. Arvan, et kui neid kokku kutsusin pidulikule üleandmisele, ei aimanud neist keegi põhjust. Märtsi- ehk heateenindusekuu sai otsa nii, et mina olin alles puhkusele läinud. Puhkuselt tulles oli ees miljon tegemata asja ja tööd ning siis läks Margit ise kahenädalasele puhkusele.

Margit oli ise väga meeldivalt üllatunud ja õnnelik! Ja kõik teised tema õnne ja rõõmu üle samuti! :)

2 kommentaari:

Riinukas ütles ...

meil valiti lasteaias head kolleegi. viimati sai selle tiitli remondionu

Saka Cliff Hotel & SPA ütles ...

Nii armas.... :)